Sunday, February 12, 2012

Perang Dunia Ke-3 Akan Tiba!


Islam semakin dicabar! Islam semakin dihina! Islam dicaci! Islam dipermainkan! Adakah mereka sudah mula mahu membangkitkannya? Sekarang kita dah dapat rasakan Islam mula bangkit tidak seperti berapa abad dulu.. Dalam kebangkitan kita ini, kita semakin hari semakin diperlekehkan.. Kebanyakan yang aku pernah nampak, jarang sekali umat Islam sendiri yang menghina agama lain secara terang-terangan.. Kebanyakan mereka adalah dari kristian dan pengamal kitab bible yang menghina Islam..

Aktiviti memurtadkan umat Islam untuk masuk Kristian dah semakin berleluasa.. Ruang-ruang kosong dan bocor di dalam Islam itu ditembusi oleh puak-puak laknatullah ini untuk mencemuh Islam.. Akibat perselisihan orang-orang Islam di dalam politik, maka golongan ini mengambil kesempatan.. Orang lain duduk mengata agama kita, tapi kita masih berbalah sesama sendiri.. Sebab apa? sebab jahil tak reti hukum hakam.. Dajjal belum muncul lagi... tapi segenap kehidupan kita sekarang ini, ideologi, politik, sosial, ekonomi, budaya, pendidikan, hukum, militer, semua ini dikuasai oleh sistem dajjal yang dibawa oleh Yahudi dan Nasrani.. 

Sesungguhnya Yahudi dan Nasrani itu musuh Islam yang sangat nyata.. Siapa yang merealisasikan agenda mereka ini di dalam Malaysia? kalau tidak puak-puak jahil yang beragama Islam.. dah siapa yang jahil tu kalau tidak UMNO? Allah kata, ikutlah kitab Allah supaya kita tidak berpecah.. Tapi tak ikut jugak jadi bodow dulu, kini dan selamanya..

Dalam menuju perang dunia ke-3, kita punya matlamat yang lebih besar.. Tapi untuk mengecapi matlamat ini, kita perlu hapuskan parasit-parasit di dalam negara ini dulu dengan menumbangkan kerajaan UMNO Barisan Nasional.. Kalau nak harapkan kerajaan yang ada sekarang ni, sampai ke mampus la kita akan sering diperbodohkan dan diperkotak-katikkan.. Mereka dah membangkitkannya.. mereka sudah mencabar kita.. Bila lagi kita nak tunjukkan kuasa kita yang sebenar? Hentikan pergaduhan.. Kalau rasa diri tu jahil, bagi ke orang alim pulak memerintah.. Macam tu jer kaedah dia..

KDC : Aku malas nok kata apa pasal gaduh KFC baru-baru ni.. sebab benda tu melibatkan perkauman antara Cina dan Melayu.. Aku bukan berjuang atas nama bangsa.. Tapi kalau Islam dibuat main, baru aku lawan.. Kalau bab perkauman ni kita bagi ke PERKASA je.. Kalau bab ni aku tabik spring sama PERKASA.. Hok ni bodow, hok tu pun bodow.. Dua-dua bodow.. India jugak yang cerdik!
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment